Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu har besked om summan av kompensationsstöd för perioden juli–september presenterats. Stödet baseras på hur stor förlust som föreningen har gjort i förhållande till sin omsättning. De som drabbats värst får mest stöd.
 
För fjärde året i rad lyfter FIA alla funktionärer runt om i bilsporten med en helg under parollen, FIA Volunteers & Officials Day. I år blir det dagarna 28 och 29 november.
 
Idrottsgalan kommer genomföras den 18 januari och bland de nominerade finns Felix Rosenqvist.
 
 
Att den virtuella bilsporten vuxit i coronatider har nog inte undgått någon. Nu finns chansen att söka projektstöd från Riksidrottsförbundet för att föreningen ska kunna ha en egen simulator.
 
 
Tiden går snabbt mot jul och starten på nästa säsong ligger inte långt borta. En säsong som väl alla trodde skulle återgå till någon form av ”normalläge” efter ett stympat 2020. Men, tyvärr vägrar Corona-pandemin att släppa taget om både samhället, i
 
Tiden går snabbt mot jul och starten på nästa säsong ligger inte långt borta. En säsong som väl alla trodde skulle återgå till någon form av ”normalläge” efter ett stympat 2020.
 
 
Året går mot sitt slut men ett SM till ska avgöras innan nyårsklockorna ringer. I morgon torsdag startar kvalet till SM Virtuell Racing powered by Porsche. Och det finns fina priser att köra om.
 
 
Premiären av 2021 års Rally-SM var planerad till början av januari. Men nu står det klart att den kommer flyttas fram till årets andra månad.
 
SM virtuell racing powered by Porsche det är vad som avslutar Svensk Bilsports SM-säsong 2020. Ett SM där alla kan vara med. Det svenska mästerskapet körs i simulatorspelet iRacing och du kvalar in hemifrån framför skärmen med start torsdagen den 19
 
Coronapandemin sätter stopp för SM-veckan vinter 2021 i Borås. "Det allvarliga smittläget just nu och osäkerheten framöver gör att vi inte har något annat val än att ställa in", säger Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet.
 
Intresserad av att arbeta med bilsport på en internationell nivå? Nu söker det internationella bilsportförbundet efterpersonal till området Medical and Rescue. Klicka in på läs mer så hittar du länk till annonsen.
 

Postadress:
Kalmar SVK - Bilsport
Tommy Wiberg, Äppelvägen 2
38841 Trekanten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0485562735
E-post: kalmarsportvagnsklubb@hotmail.com

Se all info